Gevelrenovatie appartementencomplex

Project: Gevelrenovatie appartementencomplex
Opdrachtgever: Het Bouwadvies

Renovatie van dit appartementencomplex moet een duurzaam energielabel opleveren; een A-label. Door middel van nieuwe gevels, dakisolatie, gestuurde mechanische ventilatie en spouwmuurisolatie moet er worden voldaan aan dit A-label. To Build nam de gevelrenovatie voor haar rekening. Eerst werd een proefwoning gerealiseerd waarmee de uitgangspunten voor een efficiënte uitvoering van het complete complex gedefinieerd werden. De renovatie van de gevels betrof de demontage en montage van zonwering, ramen en kozijnen en de uitvoering van het schilderwerk.

In een volgende fase, die inmiddels is gestart, wordt het complex aan de binnenkant volledig gerenoveerd; appartementen en algemene ruimtes.

Over het appartementencomplex

Het appartementencomplex aan de Van Vollenhovenlaan is een appartementencomplex waarin ca. 100 appartementen waren verhuurd aan een zorginstelling. De bewoners hebben het complex verlaten zodat het geheel grondig gerenoveerd en verduurzaamd kan worden.

Bekijk alle Projecten