Home > In de media

In de media

Regelmatig verschijnt er een project in de media waar wij als To Build aan mee mogen bouwen. Op deze pagina houden we je op de hoogte!

17-09-2021

43ste restaurant De Beren geopend in Hoorn

 
Lees verder: Ons WestFriesland

24-06-2021

AMAC VERHUIST NAAR STATIG HOEKPAND

De Apple Reseller-winkel Amac verhuist volgende week naar een monumentaal pand aan de Langestraat waarvan het interieur speciaal is ontworpen op het Apple-hoofdkantoor in het Amerikaanse Cupertino.

lees verder: AD

08-06-2021

HeT hoe en waarom van liemes. 

Het nieuwe Food District Liemès in Utrech is met 500 zitplaatsen straks een van de grootste restaurants van Midden-Nederland. Ed Bindels deelt de ingrediënten van zijn ondernemersverhaal.

Lees verder: De Ondernemer

17-05-2021

ZO ZIET RIVIèRA MAISON 2.0 er uit!

De Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is volgens ingewijden een allesomvattende retailervaring waar Rivièra Maison met een opvallende store zeker thuis hoort. Bekijk de complete fotoreportage!

lees verder: Wonen360

09-02-2021

DE BEREN OPENT NIEUW BEZORGRESTAURANT IN PAPENDRECHT. 

Papendrecht is een horecagelegenheid rijker. De Beren Papendrecht is 26ste bezorgrestaurant van de Nederlandse restaurantketen.

Lees verder: AD

18-11-2020

RESTAURANT DE BEREN IN ALMERE STAD HEROPEND

Smaakvol nieuws voor de bewoners van Almere Centrum: dinsdag vond de heropening van Bezorgrestaurant De Beren Almere Centrum plaats. Dankzij de nieuwe franchisenemer Clynnis Mook kunnen álle Bourgondische bewoners van de stad De Beren klassiekers nu bestellen voor bezorging.

lees verder: Almere Nieuws

21-10-2020

HOT news! De Deense cadeauwinkel Flying Tiger komt naar het Zoetermeerse Stadshart. 

Flying Tiger is door het hele land in veelal grote, Nederlandse winkelcentra te vinden. Bij Flying Tiger kun je helemaal los op leuke cadeautjes voor een lage prijs. 

Lees verder: In de buurt

10-10-2020

ALLEEN MAAR GAMEN OP JE KAMER? Niet meer, met de opening van HighScore Waalwijk

HighScore opende donderdag zijn deuren. In de gamehal staan 55 verschillende spellen. “We mikken ook op het zakenleven.”

lees verder: Brabants Dagblad

15-09-2020

Amsterdam The Style Outlets opent op 26 november haar deuren

Modeliefhebbers kunnen al over een kleine drie maanden hun hart ophalen bij Amsterdam The Style Outlets: het eerste outletcentrum in de Randstad opent op 26 november haar deuren met een mix van populaire merken, waaronder een aantal nieuwe namen in de Nederlandse outletmarkt. 

Lees verder: SCN

17-09-2020

LEVEN ALS GOD IN STAMPERGATSE KERK

Hoe bijzonder is het om mee te werken aan dit bijzondere bouwproject! 22 levensloopbestendige appartementen in een voormalige kerk met rondom de kerk vier halfvrijstaande woningen..

lees verder: BN DE STEM

07-08-2020

LIEMÈS: ELF WERELDKEUKENs OP ÉÉN PLEK

Eten onder een metershoog plafond dat verlicht wordt als een sterrenhemel? Wij bouwen aan het nieuwe restaurant Liemès Food District met 11 wereldkeukens in The Wall Utrecht!

Lees verder: in de buurt

04-08-2020

DE BEREN OPENT EERSTE RESTAURANT IN DRENTHE

De Beren in Hoogeveen; de eerste vestiging van De Beren waar de gasten ook tot diep in de nacht terecht kunnen voor een drankje en muziek (wanneer de corona-regels het weer toelaten).

Lees verder: Misset Horeca

09-03-2020

AMAC opent winkel in monumentaal pand in utrecht

Apple-reseller Amac gaat een winkel openen in het voormalig postkantoor aan de Neude in Utrecht. Daarmee krijgt Utrecht grote nieuwe ‘Apple Store’ in hartje centrum.

Lees verder: iCulture