Home > In de media

In de media

Regelmatig verschijnt er een project in de media waar wij als To Build aan mee mogen bouwen. Op deze pagina houden we je op de hoogte!

04-06-2024

Looking good: My Jewellery opent het eerste sieraden atelier in Den Bosch

My Jewellery heeft een nieuw concept geopend; het My Jewellery Atelier! Het My Jewellery Atelier dient als een creatieve hotspot waar je als klant kan langs komen om heerlijk te relaxen en je eigen sieraden te creëren en te personaliseren van My Jewellery! 

lees verder: Girlscene

15-12-2023

De New Balance Store in Amsterdam heropend na verbouwing

De New Balance winkel op de Leidsestraat 30 in Amsterdam is na een lange verbouwing weer heropend op donderdag 14 december 2023. De store heeft een uitgebreide verbouwing ondergaan om een nog betere en verfrissende winkelervaring te kunnen bieden.

 

lEES VERDER: Sneakerjagers

25-08-2023

FABIENNE CHAPOT OPENT BOETIEK IN DEN BOSCH 

Het Amsterdamse modemerk Fabienne Chapot opent haar elfde boetiek aan de Kerkstraat in Den Bosch. Voor de opening van de nieuwe boetiek zijn diverse steden overwogen en kwam Den Bosch uiteindelijk als winnaar uit de bus, zo schrijft Fabienne Chapot in een persbericht.
Lees verder: Fashion United

31-05-2023

GEEN BRUINE KROEG-GEVOEL, MAAR NOG ALTIJD EEN BORREL BIJ UW MAATPAK: OGÉR 2.0 IS GEOPEND

Herenmodezaak Ogér moet met de tijd mee: weg lage plafonds, bordeaux rode gevel en donkere ruimtes. Maar wat nooit verandert is het warme welkom, gepaard met een goed glas wat-u-maar-wenst.

 

lEES VERDER: Quote

16-08-2022

KANTOORRUIMTE IN DEN HAAG OP MILIEUVRIENDELIJKE WIJZE OMGEBOUWD TOT HOTELS

DEN HAAG – De Muzentoren in Den Haag is door International Hotel Capital Partners compleet onder handen genomen en op een milieuvriendelijke en innovatieve manier omgebouwd naar twee hotels. De hotels vallen onder de merknamen van Marriott International: Moxy en Residence Inn. Op 22 augustus zullen zij haar deuren openen.
Lees verder: Haags Dagblad

31-03-22

nIKKEI CUISINECONCEPT bLUEBLOOD IN dEN hAAG GEOPEND

Het Haagse centrum heeft er met BlueBlood een nieuw restaurant bij. De horecazaak is te vinden in het Hilton Hotel aan de Zeestraat. Jaco de Kempenaer en John de Jong van Studio Rehab zijn trots: “We hebben ons voor BlueBlood internationaal laten inspireren. We wilden een uitdagend en spraakmakend ontwerp neerzetten. Zodra men BlueBlood binnenstapt, krijgt men het gevoel van de sfeer van een luxe boot club.

lEES VERDER: entreemagazine

28-03-2022

BRUYNZEEL KEUKENS VEROVERT NEDERLAND MET NIEUWE RETAILFORMULE. 

Nog geen drie jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Op zaterdag 26 maart vond de 14e heropening plaats volgens de nieuwe retailformule. De gloednieuwe keukenwinkel, op een nieuwe locatie in Amsterdam Villa Arena, bedraagt 650 m2 aan inspiratie en innovatie. 

lees verder: Keukenbouwonline

24-02-22

Pink Gellac Colour Boutique in FRAME MAGAZINE

The New Pink Gellac Colour Boutique in Utrecht was featured today on Frame Magazine. Frame magazine is the worlds leading interior-design publication

Lees verder: FRAME MAgazine

17-09-2021

43ste restaurant De Beren geopend in Hoorn

Vanaf deze week is het gloednieuwe restaurant De Beren in Hoorn geopend. De 43ste vestiging van de horecaketen opende dinsdag haar deuren op het Multi Traffic Point aan de Jan Tinbergenweg.

Lees verder: Ons WestFriesland

24-06-2021

AMAC VERHUIST NAAR STATIG HOEKPAND

De Apple Reseller-winkel Amac verhuist volgende week naar een monumentaal pand aan de Langestraat waarvan het interieur speciaal is ontworpen op het Apple-hoofdkantoor in het Amerikaanse Cupertino.

lees verder: AD

08-06-2021

HeT hoe en waarom van liemes. 

Het nieuwe Food District Liemès in Utrech is met 500 zitplaatsen straks een van de grootste restaurants van Midden-Nederland. Ed Bindels deelt de ingrediënten van zijn ondernemersverhaal.

Lees verder: De Ondernemer

17-05-2021

ZO ZIET RIVIèRA MAISON 2.0 er uit!

De Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is volgens ingewijden een allesomvattende retailervaring waar Rivièra Maison met een opvallende store zeker thuis hoort. Bekijk de complete fotoreportage!

lees verder: Wonen360

09-02-2021

DE BEREN OPENT NIEUW BEZORGRESTAURANT IN PAPENDRECHT. 

Papendrecht is een horecagelegenheid rijker. De Beren Papendrecht is 26ste bezorgrestaurant van de Nederlandse restaurantketen.

Lees verder: AD

18-11-2020

RESTAURANT DE BEREN IN ALMERE STAD HEROPEND

Smaakvol nieuws voor de bewoners van Almere Centrum: dinsdag vond de heropening van Bezorgrestaurant De Beren Almere Centrum plaats. Dankzij de nieuwe franchisenemer Clynnis Mook kunnen álle Bourgondische bewoners van de stad De Beren klassiekers nu bestellen voor bezorging.

lees verder: Almere Nieuws

21-10-2020

HOT news! De Deense cadeauwinkel Flying Tiger komt naar het Zoetermeerse Stadshart. 

Flying Tiger is door het hele land in veelal grote, Nederlandse winkelcentra te vinden. Bij Flying Tiger kun je helemaal los op leuke cadeautjes voor een lage prijs. 

Lees verder: In de buurt

10-10-2020

ALLEEN MAAR GAMEN OP JE KAMER? Niet meer, met de opening van HighScore Waalwijk

HighScore opende donderdag zijn deuren. In de gamehal staan 55 verschillende spellen. “We mikken ook op het zakenleven.”

lees verder: Brabants Dagblad

15-09-2020

Amsterdam The Style Outlets opent op 26 november haar deuren

Modeliefhebbers kunnen al over een kleine drie maanden hun hart ophalen bij Amsterdam The Style Outlets: het eerste outletcentrum in de Randstad opent op 26 november haar deuren met een mix van populaire merken, waaronder een aantal nieuwe namen in de Nederlandse outletmarkt. 

Lees verder: SCN

17-09-2020

LEVEN ALS GOD IN STAMPERGATSE KERK

Hoe bijzonder is het om mee te werken aan dit bijzondere bouwproject! 22 levensloopbestendige appartementen in een voormalige kerk met rondom de kerk vier halfvrijstaande woningen..

lees verder: BN DE STEM

07-08-2020

LIEMÈS: ELF WERELDKEUKENs OP ÉÉN PLEK

Eten onder een metershoog plafond dat verlicht wordt als een sterrenhemel? Wij bouwen aan het nieuwe restaurant Liemès Food District met 11 wereldkeukens in The Wall Utrecht!

Lees verder: in de buurt

04-08-2020

DE BEREN OPENT EERSTE RESTAURANT IN DRENTHE

De Beren in Hoogeveen; de eerste vestiging van De Beren waar de gasten ook tot diep in de nacht terecht kunnen voor een drankje en muziek (wanneer de corona-regels het weer toelaten).

Lees verder: Misset Horeca

09-03-2020

AMAC opent winkel in monumentaal pand in utrecht

Apple-reseller Amac gaat een winkel openen in het voormalig postkantoor aan de Neude in Utrecht. Daarmee krijgt Utrecht grote nieuwe ‘Apple Store’ in hartje centrum.

Lees verder: iCulture