Home > In de media

In de media

Regelmatig verschijnt er een project in de media waar wij als To Build aan mee mogen bouwen. Op deze pagina houden we je op de hoogte!

10-10-2020

ALLEEN MAAR GAMEN OP JE KAMER? Niet meer, met de opening van HighScore Waalwijk

HighScore opende donderdag zijn deuren. In de gamehal staan 55 verschillende spellen. “We mikken ook op het zakenleven.”

lees verder: Brabants Dagblad

15-09-2020

Amsterdam The Style Outlets opent op 26 november haar deuren

Modeliefhebbers kunnen al over een kleine drie maanden hun hart ophalen bij Amsterdam The Style Outlets: het eerste outletcentrum in de Randstad opent op 26 november haar deuren met een mix van populaire merken, waaronder een aantal nieuwe namen in de Nederlandse outletmarkt. 

Lees verder: SCN

17-09-2020

LEVEN ALS GOD IN STAMPERGATSE KERK

Hoe bijzonder is het om mee te werken aan dit bijzondere bouwproject! 22 levensloopbestendige appartementen in een voormalige kerk met rondom de kerk vier halfvrijstaande woningen..

lees verder: BN DE STEM

07-08-2020

LIEMÈS: ELF WERELDKEUKENs OP ÉÉN PLEK

Eten onder een metershoog plafond dat verlicht wordt als een sterrenhemel? Wij bouwen aan het nieuwe restaurant Liemès Food District met 11 wereldkeukens in The Wall Utrecht!

Lees verder: in de buurt

04-08-2020

DE BEREN OPENT EERSTE RESTAURANT IN DRENTHE

De Beren in Hoogeveen; de eerste vestiging van De Beren waar de gasten ook tot diep in de nacht terecht kunnen voor een drankje en muziek (wanneer de corona-regels het weer toelaten).

Lees verder: Misset Horeca

09-03-2020

AMAC opent winkel in monumentaal pand in utrecht

Apple-reseller Amac gaat een winkel openen in het voormalig postkantoor aan de Neude in Utrecht. Daarmee krijgt Utrecht grote nieuwe ‘Apple Store’ in hartje centrum.

Lees verder: iCulture