Home > Retail

Retail

De verbouwing van een winkel of de uitbreiding van een showroom; To Build is al jaren een vertrouwde partner voor bouw van retail projecten. We bouwen mee aan het succes van verschillende retail formules en winkelketens, maar realiseren ook prachtige winkels voor zelfstandige ondernemers.

Samen maken we een efficiënte planning als basis voor de verbouwing waarin we de doorlooptijd zo kort mogelijk houden. Maar we zijn flexibel en kunnen snel schakelen als er tussentijds nog wijzigingen doorgevoerd moeten worden.

We staan voor een deskundige uitvoering van alle bouwkundige werkzaamheden en nemen, indien gewenst, ook de volledige coördinatie van bijvoorbeeld E- en W-installaties of het interieurwerk voor onze rekening. We zorgen voor een perfect resultaat zodat klanten zo snel mogelijk weer terecht kunnen voor de optimale winkelbeleving!

Bekijk alle projecten

Wij zijn
To Build

Wij zijn To Build. En wij doen niets liever dan bouwen. Grote opdrachten of kleine opdrachten. Korte deadlines of zelfs nog kortere deadlines. Alleen in Nederland of door heel Europa.

Onze kracht