Home > Horeca

Horeca

To Build heeft veel ervaring in de horeca. De verbouwing van een restaurant, de renovatie van een hotel of de volledige nieuwbouw van een fastfood vestiging; we doen het!

We bouwen voor verschillende horecaketens en restaurantformules, maar ook voor unieke restaurants en onafhankelijke hotels. We denken mee in de uitvoering, zijn flexibel en schakelen snel zodat we de doorlooptijd kunnen verkorten. Want, tijd is geld! We begrijpen dat de gasten zo snel als mogelijk weer moeten kunnen genieten van een uitstekend diner of heerlijke overnachting.

We zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van alle bouwkundige werkzaamheden. Desgewenst nemen we ook de volledige coördinatie van alle disciplines op ons, zoals bijvoorbeeld E- en W-installaties of het interieurwerk. De realisatie van elk horeca project is bij ons in goede handen!

Bekijk alle projecten

Wij zijn
To Build

Wij zijn To Build. En wij doen niets liever dan bouwen. Grote opdrachten of kleine opdrachten. Korte deadlines of zelfs nog kortere deadlines. Alleen in Nederland of door heel Europa.

Onze kracht