Home > Sponsoring

To Build is sponsor van het U23 UCI Women’s Continental Team “NXTG Racing”.

#unlockyourpotential

Het UCI Continental Women’s wielerteam NXTG Racing  is het eerste U23 (beloftes) opleidingsteam voor vrouwen.  Het team bestaat uit jonge veelbelovende rensters die in een professionele omgeving de kans krijgen om de ‘Next Generation’ van het vrouwenwielrennen te worden. To Build wil daar graag een steentje aan bijdragen!

#unlockyourpotential; het credo van NXTG Racing. Iedereen moet gelijke kansen krijgen om het beste uit zichzelf te halen en talenten te benutten. In de topsport, maar ook in een toekomstige (technische) carrière. De reis naar topsport is vaak moeilijk en hard. Maar tegelijkertijd ook prachtig. De rensters maken een ‘life-changing’ periode mee, al is het maar omdat ze bijvoorbeeld hun familie hebben achtergelaten om in Europa hun droom na te jagen.

NXTG Racing biedt de rensters een uniek ontwikkelplatform met de beste mentoring, coaching, fysieke en mentale begeleiding en materialen. De rensters leren om als een team samen te werken en elkaar daardoor naar een hoger niveau te brengen. Samen de top bereiken!

Een prachtig platform dat To Build graag wil ondersteunen. En dat uitstekend past bij de visie van To Build. We geloven namelijk sterk in doen waar je goed in bent en doen waar je heel veel plezier in hebt.  Daarom bouwen we samen met NXTG Racing aan de ‘Next Generation’ in het vrouwenwielrennen. Een sponsorship waar we heel trots op zijn!

Fotografie: Alteregomedia

To Build sponsort Fluffy Rabbit; een sportieve stichting met een maatschappelijk doel

#RonaldMcDonald

De Stichting Fluffy Rabbit is fanatiek deelnemer aan de sponsortochten van het Ronald McDonald Kinderfonds om op die manier geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen. To Build ondersteunt dit sportieve initiatief met een financiële bijdrage.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. En ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind.

De Ronald McDonald Huizen zijn voor 100% afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Jaarlijks organiseert het Ronald McDonald Kinderfonds sponsortochten; HomeRide, HomeRun en HomeWalk. Deelname kost € 7.000,- per team. Dat bedrag gaat volledig naar het huis waar het team voor rijdt.

De Stichting Fluffy Rabbit is met diverse teams deelnemer van de sponsortochten. Een sportieve prestatie met een maatschappelijk doel. Een prachtig platform dat To Build graag wil steunen. Samen dragen we zo bij aan het behoud van de unieke Ronald McDonald Huizen.

To Build is sponsor van de ambachtsschool van Tjommie

#Tjommie

Tjommie betekent ‘vriend’. Miljoenen kinderen in Zuid Afrikaanse townships kunnen wel een vriend gebruiken om hun uitzichtloze toekomst het hoofd te kunnen bieden. Geweld, misbruik, ondervoeding en criminaliteit zijn problemen waar ze dagelijks mee te maken hebben. Een vriend die hulp biedt, is daarom van levensbelang. Ook To Build biedt hulp en ondersteunt één van de concrete projecten van Tjommie.

Al sinds 1999 steunt Tjommie kwetsbare kinderen in Zuid Afrika door in hun basale levensbehoeften te voorzien en hun sociaal-emotionele ontwikkeling te stimuleren.  Denk aan het verbeteren van basale levensbehoeften, zoals schoon drinkwater, gezonde voeding en veilige huisvesting, maar ook aan het aanbieden van onderwijs-, cultuur- en sportactiviteiten. Tjommie werkt daarbij intensief samen met de lokale partnerorganisatie Ndlovu Care Group.

In 2022 was de officiële opening van de Ndlovu Ambachtsschool in Bloempoort, Zuid-Afrika. In dit beroepsopleidingscentrum krijgen leerlingen praktische training in vaardigheden aangeboden en kunnen ze kwalificaties behalen op het gebied van loodgieterswerk, timmerwerk, schilderen, metselen en elektrisch werk.

To Build is sponsor van deze ambachtsschool. Een initiatief dat past bij de visie van To Build: doen waar je goed in bent en doen waar je heel veel plezier in hebt. Samen werken aan ontwikkeling van kinderen zodat ze eigenwaarde en zelfvertrouwen creëren en hun toekomstdromen kunnen verwezenlijken. Elk kind verdient een kans op een betere toekomst. Tjommie geeft kinderen hun toekomst ‘terug’.