Home > Sponsoring

To Build is sponsor van het U23 UCI Women’s Continental Team “NXTG Racing”.

#unlockyourpotential

Het UCI Continental Women’s wielerteam NXTG Racing  is het eerste U23 (beloftes) opleidingsteam voor vrouwen.  Het team bestaat uit jonge veelbelovende rensters die in een professionele omgeving de kans krijgen om de ‘Next Generation’ van het vrouwenwielrennen te worden. To Build wil daar graag een steentje aan bijdragen!

#unlockyourpotential; het credo van NXTG Racing. Iedereen moet gelijke kansen krijgen om het beste uit zichzelf te halen en talenten te benutten. In de topsport, maar ook in een toekomstige (technische) carrière. De reis naar topsport is vaak moeilijk en hard. Maar tegelijkertijd ook prachtig. De rensters maken een ‘life-changing’ periode mee, al is het maar omdat ze bijvoorbeeld hun familie hebben achtergelaten om in Europa hun droom na te jagen.

NXTG Racing biedt de rensters een uniek ontwikkelplatform met de beste mentoring, coaching, fysieke en mentale begeleiding en materialen. De rensters leren om als een team samen te werken en elkaar daardoor naar een hoger niveau te brengen. Samen de top bereiken!

Een prachtig platform dat To Build graag wil ondersteunen. En dat uitstekend past bij de visie van To Build. We geloven namelijk sterk in doen waar je goed in bent en doen waar je heel veel plezier in hebt.  Daarom bouwen we samen met NXTG Racing aan de ‘Next Generation’ in het vrouwenwielrennen. Een sponsorship waar we heel trots op zijn!

Fotografie: Alteregomedia

To Build sponsort Fluffy Rabbit; een sportieve stichting met een maatschappelijk doel

#RonaldMcDonald

De Stichting Fluffy Rabbit is fanatiek deelnemer aan de sponsortochten van het Ronald McDonald Kinderfonds om op die manier geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen. To Build ondersteunt dit sportieve initiatief met een financiële bijdrage.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. En ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind.

De Ronald McDonald Huizen zijn voor 100% afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Jaarlijks organiseert het Ronald McDonald Kinderfonds sponsortochten; HomeRide, HomeRun en HomeWalk. Deelname kost € 7.000,- per team. Dat bedrag gaat volledig naar het huis waar het team voor rijdt.

De Stichting Fluffy Rabbit is met diverse teams deelnemer van de sponsortochten. Een sportieve prestatie met een maatschappelijk doel. Een prachtig platform dat To Build graag wil steunen. Samen dragen we zo bij aan het behoud van de unieke Ronald McDonald Huizen.