Home > Sponsoring

To Build is sponsor van het U23 UCI Women’s Continental Team “NXTG Racing”.

#unlockyourpotential

Het UCI Continental Women’s wielerteam NXTG Racing  is het eerste U23 (beloftes) opleidingsteam voor vrouwen.  Het team bestaat uit jonge veelbelovende rensters die in een professionele omgeving de kans krijgen om de ‘Next Generation’ van het vrouwenwielrennen te worden. To Build wil daar graag een steentje aan bijdragen!

#unlockyourpotential; het credo van NXTG Racing. Iedereen moet gelijke kansen krijgen om het beste uit zichzelf te halen en talenten te benutten. In de topsport, maar ook in een toekomstige (technische) carrière. De reis naar topsport is vaak moeilijk en hard. Maar tegelijkertijd ook prachtig. De rensters maken een ‘life-changing’ periode mee, al is het maar omdat ze bijvoorbeeld hun familie hebben achtergelaten om in Europa hun droom na te jagen.

NXTG Racing biedt de rensters een uniek ontwikkelplatform met de beste mentoring, coaching, fysieke en mentale begeleiding en materialen. De rensters leren om als een team samen te werken en elkaar daardoor naar een hoger niveau te brengen. Samen de top bereiken!

Een prachtig platform dat To Build graag wil ondersteunen. En dat uitstekend past bij de visie van To Build. We geloven namelijk sterk in doen waar je goed in bent en doen waar je heel veel plezier in hebt.  Daarom bouwen we samen met NXTG Racing aan de ‘Next Generation’ in het vrouwenwielrennen. Een sponsorship waar we heel trots op zijn!

Fotografie: Alteregomedia