The Core

Project: Kantoorconcept The Core
Opdrachtgever: Aroundtown SA

Projects, partner van To Build, heeft de complete verbouwing van de algemene ruimtes gerealiseerd in dit kantoorgebouw. De begane grond is voorzien van een nieuwe entree met receptie, wachtruimte en toiletgroep. Tevens bevindt zich hier het bedrijfsrestaurant met espressobar en een drietal vergaderkamers die door alle huurders te gebruiken zijn. Ook de inkoop van het losse meubilair en verlichting alswel de maatwerk meubels (productie door partner Smeulders Interieurgroep) heeft Projects voor haar rekening genomen.

Op de 1e verdieping is Projects verantwoordelijk geweest voor het stucwerk en schilderen van de wanden, het leggen van een egalinevloer, plaatsen van systeemplafonds en de montage van een volledige sanitairgroep. Het buitenterrein (bovenkant van de parkeergarage) is volledig vernieuwd van nieuwe dakbedekking, isolatie, beplanting en terrasdelen zodat het nu geschikt is als daktuin voor bezoekers.

Over The Core

Op een schitterende locatie in Eindhoven ligt bedrijfsverzamelgebouw The Core. Het markante kantoorobject ligt op steenworp afstand van Eindhoven CS alsmede de binnenstad van Eindhoven. Het totale object heeft een verhuurbare oppervlakte van 7.704 m² v.v.o. verdeeld over 14 bouwlagen. Het object is in 2000 gerealiseerd. De toenmalige huurder heeft het pand verlaten waardoor het nu volledig verbouwd is tot bedrijfsverzamelgebouw.

Bekijk alle Projecten