KFC en FEBO

Project: Casco bouw KFC en FEBO
Opdrachtgever: Rialto Vastgoedontwikkeling BV
Architect: XS Architecten

To Build heeft opdracht gekregen van Rialto Vastgoedontwikkeling b.v. voor de casco bouw van de ‘drive-through’ vestigingen van KFC en Febo in Gorinchem. Het project betrof ruwbouw inclusief de gehele terreininrichting. De eerste werkzaamheden zijn gestart medio oktober 2019 met het bouwrijp maken van het terreinen plaatsen van de palenfundering. Het project kenmerkt zich door een diversiteit aan gevelafwerkingen waarbij een hoog afwerkingsniveau werd gevraagd. Slechte weersomstandigheden en de corona crisis hebben veel gevraagd van de planning. Desondanks werd de afgesproken deadline behaald.

Over KFC

KFC (Kentucky Fried Chicken) is een fastfoodketen met diverse kipproducten als specialiteit. Wereldwijd heeft KFC meer  dan 16.000 vestigingen in meer dan 100 landen. Er zijn bijna 70 vestigingen van KFC in Nederland. Het eerste Nederlandse KFC-restaurant werd geopend in Rotterdam in 1972.

Over FEBO

De FEBO, oorspronkelijk begonnen als banketbakker, is een begrip onder de snack en haute frituur liefhebbers. FEBO neemt met zijn dagverse snacks en automatieken nog altijd een unieke plek in. Momenteel telt FEBO meer dan 70 winkels in Nederland.

Bekijk alle Projecten